A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Співали — ЗСУ допомагали

Співали — ЗСУ допомагали

Учасники конкурсу “Голос діти Кропивницького району”, організатором якого цьогоріч стала Соколівська сільська рада, вирішили зробити свій внесок у нашу Перемогу і передали кошти призового фонду на потреби ЗСУ. Понад тридцять учасників із 11 територіальних громад Кропивницького району брали участь у чотирьох вікових категоріях. У співочих турнірах перемогла учениця музичної школи №1 імені Нейгауза Марія Майстренко, яка отримала від членів журі 263 бали. Утім приз за перемогу, а це 10200 гривень, дівчинка разом з іншими учасниками конкурсу вирішила передати нашим воїнам, які нині захищають Україну на передовій. На прохання бійців 3-го полку спецпризначення імені Святослава Хороброго на ці гроші придбали принтер, який днями передали хлопцям на передову. Учасники “Голос діти” кажуть, готові співати ще і ще, аби тільки швидше наблизити нашу Перемогу.

11:42 26.08.2022

Дорогі жителі громади!

Дорогі жителі громади!

Тридцять років ми відзначали День Незалежності України як велике і радісне свято.   На 31-шу річницю ми б’ємося за нашу незалежність із жорстоким і підступним російським окупантом. Ми боронимо наші родини, наші міста і села, нашу свободу.   Низький уклін і щира подяка кожному воїну за те, що у кривавих боях відстоюють Україну, незалежність якої ми сьогодні можемо відзначати.   Світла пам’ять усім захисникам, які віддали за неї найдорожче — своє життя!   Ми не прагнемо чужої землі і свободи, але й своєї не віддамо!   Віримо в ЗСУ! Віримо в нашу Перемогу! Слава Україні!   З повагою Соколівський сільський голова Інна Завірюха

08:00 24.08.2022

Наші юні велосипедисти показали гарні результати!

Наші юні велосипедисти показали гарні результати!

20-21 серпня 2022 року відбувся Відкритий чемпіонат Кіровоградської області з велосипедного спорту, присвячений Дню Незалежності України. Загалом у чемпіонаті прийняли участь 150 вело-спортсменів з 9-ти команд. Крім команд з Кіровоградщини у змаганнях також взяли участь команди з м. Черкаси, м. Горішні Плавні та м. Кременчука. У змаганнях брали участь: - чоловіки, юніори 2005 р.н. і старші, юнаки 2006-07 р.н., 2008-09 р.н. 2010 р.н. та молодші; - дівчата 2006-07 р.н. 2008-09 р.н. та старші, 2010 р.н. Результати участі у зазначеному чемпіонаті вихованців КЗ «Соколівська ДЮСШ «Колос», тренер Віктор Тарасенко: Перший вид змагань – Гіт з місця, одне коло (змагання на швидкість):  

14:28 23.08.2022

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

Повідомляємо, що Соколівський ЦНАП ВІДНОВИВ роботу щодо прийому громадян на оформлення паспорта громадянина України, та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

10:25 19.08.2022

Увага! Декларування доходів фізичних осіб, які одноосібно обробляють земельні ділянки (паї)!

Увага! Декларування доходів фізичних осіб, які одноосібно обробляють земельні ділянки (паї)!

На виконання доручення начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Соколівська сільська рада наголошує на обов'язковості декларування в повному обсязі доходів фізичних осіб, які одноосібно обробляють земельні ділянки (паї) і отримали доходи від продажу власної вирощеної сільськогосподарської продукції у 2021 році, та сплати належних сум податку на доходи фізичних осіб.

22:34 10.08.2022

Розвиток мікро-малого та середнього агробізнесу

Розвиток мікро-малого та середнього агробізнесу

З метою розвитку мікро-малого та середнього агробізнесу Урядом з  01 липня 2022 року запущено програму грантової підтримки на створення та розвиток переробних підприємств, для розвитку садівництва, а також на створення теплиць.

22:33 10.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь