Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути

До відома громадян!

До відома громадян!

Пам’ятайте: під час війни повітряна тривога не буває навчальною — щоразу, коли її оголошують, існує загроза життю. Це сповіщення про реальну загрозу удару з повітря. Повітряна тривога означає, що сили протиповітряної оборони сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку області, або є підтвердження про запуск ракет.

11:15 07.07.2022

Рятуйте дерева від спеки!

Рятуйте дерева від спеки!

Навесні жителі Соколівської громади висадили у своїх селах древа на честь міст-Героїв України. Молоді саджанці прижилися, але треба, щоб вони не загинули від літньої спеки. Зараз деревця потребують ряснішого поливу, аніж дощі, які випадають.

09:43 04.07.2022

Як відновити втрачений паспорт під час війни

Як відновити втрачений паспорт під час війни

На сьогодні документом, що підтверджує громадянство та визначає приналежність особи до держави, є паспорт. В Україні такими документами є внутрішній паспорт громадянина України – ID-картка або книжечка зразка 1994 року, а також закордонний паспорт.

07:57 29.06.2022

Дорогі жителі громади!

Дорогі жителі громади!

Сьогодні ми разом з усією державою відзначаємо День Конституції України. Цього року цей день не такий, як завжди, бо відбуваються жорстокі ракетні обстріли російськими окупантами, гул сирен, а ми відчуваємо невимовний біль через загибель наших захисників. Ворог умисно цілить по житлових будинках, по садочках і торговельних центрах, вбиваючи мирних людей, дітей, росія прагне знищити українців як націю. І від цього ще глибшого значення і важливості набуває наш Основний Закон — Конституція, яка визначає головне право людини — право на життя. Це найвища ціна, яку ми століттями платимо за нашу свободу і незалежність. Кращі сини Соколівської громади віддали за неї свої життя. І сьогодні наша незламність і прагнення жити у своїй вільній країні вмиваються кров’ю наших чоловіків, синів і дочок, які захищають Україну від рашистів, наших людей, які гинуть від ворожих обстрілів. Віримо, що ця плата не марна, і надіємося на якнайскорішу нашу перемогу.

08:08 28.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь