Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути

У центральній садибі громади відкрито другу поліцейську станцію

У центральній садибі громади відкрито другу поліцейську станцію

31 березня у селі Соколівське у рамках впровадження безпекових проєктів  відбулося відкриття вже другої у громаді поліцейської станції. Перша поліцейська станція громади у селі Карлівці розпочала роботу 13 листопада 2020 року.

13:45 31.03.2021

Шості обласні змагання з волейболу класичного у 2021 році

Шості обласні змагання з волейболу класичного у 2021 році

27 березня на за сприяння управління молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації, Кіровоградської обласної федерації волейболу України та Кіровоградської територіальної організації ВФСТ "Колос" базі Олександрівської територіальної громади відбулися шості обласні змагання з волейболу класичного у 2021 році.

09:04 30.03.2021

Виховна робота

Виховна робота

22 березня за участю начальника служби у справах дітей Мар'яни Побережник, психолога відділу соціальної роботи Олександра Зінов'єва, інспектора ювенальної превенції  Кропивницького РУП ГУНП Кіровоградської області Дар’ї Калабанової та представників Миколаївського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Соколівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області відбулася виховна робота з батьками учня школи щодо  його проявів девіантної поведінки.

14:33 22.03.2021

Команда Соколівської громади срібні призери обласних спортивних ігор з тенісу настільного 2021 року

Команда Соколівської громади срібні призери обласних спортивних ігор з тенісу настільного 2021 року

20 березня за сприяння управління молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації та Кіровоградської територіальної організації ВФСТ "Колос" на базі Кіровоградського технікуму механізації сільського господарства у рамках проведення Обласних спортивних ігор серед територіальних громад міст та селищ Кіровоградської області, відбулися змагання з настільного тенісу.

08:51 22.03.2021

Проведено рейди

Проведено рейди

Начальник служби у справах дітей Соколівської сільської ради Мар’яна Побережник та інспектор ювенальної превенції  Кропивницького РУП ГУНП Кіровоградської області Дар’я Калабанова провели рейди по торгівельним закладам громади з метою  нагадування підприємцям про заборону продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім. Адже за статтею 17 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» визначено відповідальність суб'єктів господарювання, які продають алкоголь чи тютюн особам, що не досягли 18-річного віку. До таких суб’єктів застосовуються фінансові санкції у вигляді штрафів у сумі 6800 гривень.

12:28 18.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь