Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Наші шахісти та шашкісти переможці та призери обласних змагань!

Наші шахісти та шашкісти переможці та призери обласних змагань!

13 березня Соколівське приймало учасників змагань з шахів та шашок у рамках обласних спортивних ігор серед команд територіальних громад та міст області у 2021 році. Змагання проходили за підтримки управління молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації та Кіровоградської територіальної організації ВФСТ "Колос".

13:57 15.03.2021

Масляну гуляли - весну зустрічали

Масляну гуляли - весну зустрічали

Весело, з піснями, традиційними розвагами і, звісно, млинцями святкували Масляну жителі Соколівської громади. До свята долучилися всі - від малих до найстарших. Масниці гуляли і на вулиці, і в клубах, і в бібліотеках, і в школах та садочках. Українські традиції святкування Масляної з народними іграми, традиційними стравами продемонстрували в кожному селі. Але були й особливості. В Шостаківці виготовляли оберіг Масляної - ляльки-нитянки, в Диминому чаювали в бібліокафе, в Карлівці частували варениками і млинцями, в Іванівці запросили на святковий концерт, в Олено-Косогорівці спалювали опудало зими, в Миколаївці вивчали традиції свята. Смачними млинцями, веселими гуляннями зустріли Масляну і в Соколівському, Вишняківці, Івано-Благодатному та інших селах громади.

07:59 15.03.2021

Відбулося засідання координаційної ради

Відбулося засідання координаційної ради

12 березня під головуванням заступника Соколівського сільського голови Юрія Ярового відбулось перше засідання оновленим складом членів координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознаками статі, сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, та протидії торгівлі людьми на території Соколівської сільської ради.

13:23 12.03.2021

Обговорено питання захисту прав дітей

Обговорено питання захисту прав дітей

10 березня начальник служби у справах дітей Мар’яна Побережник, інспектор ювенальної превенції  Кропивницького РУП ГУНП Кіровоградської області Дар’я Калабанова та поліцейський офіцер громади Роман Носенко провели зустріч з батьками Назарівської загальноосвітньої філії Карлівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Соколовської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області та Івано-Благодатненського  закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Соколівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.

10:24 11.03.2021

Новини ЦНАПу

Новини ЦНАПу

10 березня  у приміщенні Центру надання адміністративних та соціальних послуг, відбулась зустріч представника відділу Державної реєстрації ЗМІ та ГФ у Кіровоградській області з працівниками відділу ЦНАП Соколівської сільської ради з приводу методичних рекомендацій щодо взаємодії територіальних органів Міністерства юстиції України з центрами надання адміністративних послуг.

13:45 10.03.2021

Соколівський сільський голова Інна Завірюха нагороджена Почесною Грамотою Кіровоградської обласної ради

Соколівський сільський голова Інна Завірюха нагороджена Почесною Грамотою Кіровоградської обласної ради

Напередодні Міжнародного жіночого дня у Кіровоградській обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди міжнародного жіночого дня. Представниць різних сфер діяльності Кіровоградщини привітали голова обласної ради Сергій Шульга та голова облдержадміністрації Андрій Назаренко.

10:02 10.03.2021

У Соколівському вітали жінок

У Соколівському вітали жінок

Напередодні Міжнародного Дня прав жінок та миру у Соколівському клубі відбувся святковий концерт для наших чарівних жінок. Зі святом всіх жінок громади привітав заступник Соколівського сільського голови Юрій Яровий.

22:39 05.03.2021

Змагалися юні волейболісти

Змагалися юні волейболісти

3 березня у спортивному залі КЗ «Соколівське НВО»  відбулися змагання з волейболу серед юнаків Спартакіади серед школярів ЗЗСО Соколівської сільської ради.

14:22 04.03.2021

ВЕСНА 2021

ВЕСНА 2021

У Соколівському відбувся Чемпіонат з волейболу серед жіночих команд "ВЕСНА 2021", присвячений Міжнародному жіночому дню.

13:31 04.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь