Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути

На території громади проводять дезінфекцію

На території громади проводять дезінфекцію

У зв’язку з виявленням випадків захворювання на COVID-19 на території громади, зокрема у с. Іванівці, Соколівською сільською радою у рамках карантинних заходів щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції проводяться  заходи з дезинфекції та санітарної обробки місць  скупчення людей. Роботи проводять працівники відділу благоустрою Соколівської сільської ради.

11:55 20.04.2021

Порядок денний восьмої сесії Соколівської сільської ради дев’ятого скликання

Порядок денний восьмої сесії Соколівської сільської ради дев’ятого скликання

1. Про внесення  змін до рішення Соколівської сільської ради від 22 грудня 2020 року     № 75 «Про бюджет Соколівської сільської територіальної громади на 2021 рік». Інформація начальника фінансово відділу Куценко Вячеслав Вікторович.

11:49 19.04.2021

Соколівське приймало команди зональних змагань з міні-футболу

Соколівське приймало команди зональних змагань з міні-футболу

18 квітня Соколівське приймало команди зональних змагань з міні-футболу. Перед початком поєдинків учасників змагань привітали Соколівський сільський голова Інна Завірюха та голова Кіровоградської обласної асоціації футболу Віктор Безсмертний. Зокрема, голова асоціації вручив командам учасницям подарунки – футбольні м'ячі, а голові нашої громади Інні Завірюхі передав комплект м'ячів та подякував за активну участь у розвитку футболу на Кіровоградщині.

11:15 19.04.2021

Наші села прикрасять зелені насадження

Наші села прикрасять зелені насадження

Вже традиційно, навесні до Дня довкілля у нашій громаді проводяться роботи з озеленення території. Нещодавно, за ініціативи Молодіжної ради Соколівської громади за кошти місцевого бюджету закуплено майже 300 саджанців.

09:52 15.04.2021

У центрі уваги – домашнє насильство

У центрі уваги – домашнє насильство

Начальник служби у справах дітей Соколівської сільської ради Мар’яна Побережник разом із психологом центру соціального захисту населення та надання соціальної роботи Соколівської сільської ради  Олександром Зінов’євим, старшим  інспектором ювенально превенції  Кропивницького РУП ГУНП Кіровоградської області Дар’єю Калабановою та виконуючим обов’язки  начальника відділу правопросвітнецтва та надання безоплатної правової допомоги Кропівницького МЦ з надання БВПД Наталією Цуцман розпочали проведення навчань педагогічних працівників закладів освіти Соколівської сільської ради з теми «Домашнє насильство» - як його виявити, як допомогти дитині  та як себе поводити.

16:42 12.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь