Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Наші волейболістки бронзові призери обласних змагань!

Наші волейболістки бронзові призери обласних змагань!

27 лютого у смт Олександрівці Кропивницького району за сприяння управління молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації, Кіровоградської територіальної організації ВФСТ "Колос" та Кіровоградської обласної федерації волейболу України відбулися змагання з жіночого волейболу, якими  розпочалася обласна спартакіада серед команд територіальних громад та міст області. У змаганнях взяли участь 10 команд з міст та громад області.

11:34 01.03.2021

Консультація громадян

Консультація громадян

25 лютого відбувся виїзд працівників відділу «ЦНАП» Соколівської сільської ради по селах Вільне, Миколаївка, Диміне, з ціллю консультації та надання адміністративних послуг жителям громади.

10:38 26.02.2021

В АТО загострилося відчуття відповідальності за Україну

В АТО загострилося відчуття відповідальності за Україну

Житель Соколівського Василь Рішко і не сподівався, що у зрілому віці знову доведеться вдягнути військову форму і стати на захист країни. Але має тверде переконання: він мусить це робити. Саме тому у 2017 році, коли його покликали на допомогу, не вагався ні трохи, зібрав речі і поїхав на передову. Там зустрів свій 55-літній ювілей. Служив під Маріуполем і під Донецьком, зазирнув в очі війні і відчув справжній її подих. За два роки перебування в АТО отримав там дві нагороди, третя відзнака «За мужність і відвагу» наздогнала ветерана нещодавно.

11:01 25.02.2021

Наш «Любисток» найкращий!

Наш «Любисток» найкращий!

Дитячий зразковий ансамбль народного танцю «ЛЮБИСТОК» Івано- Благодатненської філії Соколівського ЦСБК мав честь прийняти участь у Міжнародному хореографічному фестивалі-конкурсі «FOUNTAIN OF INSPIRATION», який відбувся у місті Львові з 19 по 21 лютого.

16:02 24.02.2021

Засідання комісії з питань надання одноразових грошових допомог

Засідання комісії з питань надання одноразових грошових допомог

23 лютого  відбулося засідання комісії з питань надання одноразових грошових допомог та соціальних послуг за рахунок коштів місцевого бюджету для мешканців Соколівської громади на лікування онкологічних захворювань, довготривале та дороговартісне лікування, невідкладну хірургічну допомогу, підтверджені епікрізами з реанімаційних / спеціалізованих стаціонарних відділень.

16:00 24.02.2021

Ділилися досвідом роботи у сфері соціального захисту населення

Ділилися досвідом роботи у сфері соціального захисту населення

23 лютого з метою обміном досвіду Соколівську громаду відвідали гості з Олександрівської селищної ради Кропивницького району - начальник відділу соціального захисту населення Олександрівської селищної ради Ірина Антіпова та спеціалісти відділу.

16:23 23.02.2021

Засідання виконкому

Засідання виконкому

23 лютого Соколівський сільський голова Інна Завірюха провела засідання виконавчого комітету Соколівської сільської ради.

13:20 23.02.2021

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

23 лютого під головуванням Соколівського сільського голови Інни Завірюхи відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Соколівської сільської ради.

11:24 23.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь