Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформує Кропивницька філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Професійний відбір: як служба зайнятості підбирає роботодавцям найкращих кандидатів

Одним із напрямів роботи служби зайнятості з роботодавцями є послуги з організації та проведення професійного відбору працівників відповідно до вимог конкретного виду професійної діяльності  та посади.

13:44:23 20.05.2021

Документи, які необхідно надати в центр зайнятості для реєстрації як безробітного

Процедура реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, визначена Порядком реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 19.09.2018 № 792 (далі – Порядок).

13:43:26 20.05.2021

Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості інформує про заходи соціального захисту населення у січні - квітні 2021 року

Протягом січня - квітня 2021 року на обліку в Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості перебувало 4722 безробітних громадян, з яких 61,6% складали жінки, 34,2% – молодь віком до 35 років,  33,5% особи, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні,  0,6% із числа внутрішньо переміщених осіб та 3,9% із числа демобілізованих військовослужбовців, які брали участь в АТО, 15,7% зареєстрованих безробітних – жителі Кропивницького району.

10:48:52 05.05.2021

Запрошуємо шукачів роботи!

Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості запрошує шукачів роботи взяти участь у міні-ярмарках вакансій, проведення яких відбудеться за адресою: м. Кропивницький, вул. Євгена Маланюка, 15, каб. 202 відповідно до графіку:

10:48:20 05.05.2021

Увага: діє нова форма звіту №4-ПН про заплановане масове вивільнення працівників

Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості повідомляє, що підприємства, установи та організації, в разі запланованого масового вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці, у т. ч. ліквідацією, реорганізацією або перепрофілюванням підприємств, установ та організацій, скороченням чисельності або штату працівників підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання повинні подавати до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості за місцем провадження своєї господарської діяльності,  звіт за формою №4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці», за новою формою.

10:51:38 27.04.2021

Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості повідомляє: відтепер для реєстрації у службі зайнятості можна використовувати цифрові документи з Дії

Електронні цифрові документи, що містяться у застосунку Дія, відтепер можна використовувати для реєстраціі? в службі заи?нятості та під час подальших візитів до центру.

10:50:00 27.04.2021

«Школа Фермерства 2.0»: відкрийте власну справу у аграрному секторі

«Школа Фермерства 2.0» – комплексний короткостроковий навчальний онлайн-курс з основ сільського господарства, що об’єднує різні напрями сільського господарства: вирощування овочів, фруктів, ягід, птиці, великої рогатої худоби, бджільництво, квітникарство, а також економічні питання, питання новітніх технологій кожної галузі тощо.

10:49:48 27.04.2021

Кіровоградська область – серед 10-ти учасників пілотного проєкту з вивчення попиту та пропозиції на ринку праці

Кіровоградська область – одна з десяти областей України, де у рамках співпраці EU4Skills та Державної служби зайнятості реалізується пілотний проєкт з впровадження інформаційної системи аналізу та прогнозування регіональних ринків праці. Його мета – підвищення ефективності забезпечення галузей економіки кваліфікованими трудовими ресурсами, передусім шляхом більш обґрунтованого формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів.

10:49:32 27.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь