Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформує Кропивницька філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Токарській справі навчають безкоштовно у Харкові

Професія токаря – одна з найбільш розповсюджених професій металообробки, яка використовується в механічних, інструментальних і ремонтно-механічних цехах підприємств машинобудування, суднобудування, авіабудування, приладобудування; в ремонтних цехах сільського господарства, транспорту, зв’язку, на будівництві.

09:41:08 11.08.2021

У Харкові навчають робити людей красивими

Безробітних, які мають медичну освіту та мріють працювати в косметологічній галузі, у серпні поточного року служба зайнятості має можливість навчити на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості професії «Косметик».

09:37:24 11.08.2021

Шукаємо кухарів

Заклади харчування Кіровоградської області потребують кухарів.

09:34:33 11.08.2021

Від початку року 24 мешканці Кіровоградщини з інвалідністю освоїли нові професії

Протягом січня – липня 2021 року за направленням центрів зайнятості області професійне навчання проходили 24 особи з інвалідністю з урахуванням рекомендацій індивідуальних програм реабілітації. Для організації професійного навчання осіб даної категорії використовувалась база 12 підприємств області та п’яти закладів освіти.

09:33:52 11.08.2021

Стань кваліфікованим фахівцем за підтримки служби зайнятості

Штукатур – одна з основних та почесних професій на будівництві. Саме штукатур надає будівлі привабливого вигляду, підвищує міцність споруди. Сьогодні штукатур працює з різними високотехнологічними сумішами. Виконує звичайну, кольорову, декоративну штукатурку, архітектурні елементи, реставраційні роботи, які надають старим будинкам оригінальності та виразності.

09:27:01 11.08.2021

Досліджуємо потреби ринку праці: на Кіровоградщині триває опитування роботодавців

На Кіровоградщині триває опитування роботодавців, що проводиться у рамках пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів.

09:09:16 11.08.2021

Ринок праці Кропивниччини

Ситуація на ринку праці Кропивниччини характеризується постійним попитом на професіоналів (16%), на фахівців (8%), на працівників сфери торгівлі і послуг (8%), на кваліфікованих робітників з інструментом (29%) та на робітників з обслуговування, експлуатації і контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування і машин (16%).

09:07:27 11.08.2021

У серпні безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно здобути 33 професії

У серпні поточного року безробітні громадяни, які зареєстровані у службі зайнятості, можуть безкоштовно пройти професійне навчання за 33 спеціальностями. Це професії бармена, оператора верстатів, покоївки, перукаря, діловода, кондитера та ін.

09:07:10 11.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь