Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформує Кропивницька філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Технологіям ведення сучасної бухгалтерії навчалися безробітні Кропивниччини в Одесі

Ваше підприємство шукає фахівця, а кваліфікація претендентів на роботу не відповідає вимогам? Рішення є: служба зайнятості пропонує професійне навчання на замовлення роботодавця.

09:30:54 17.06.2021

«Роботодавцям на замітку» Ви маєте потребу в кадрах? Звертайтеся до служби зайнятості!

Однією з важливих складових успішного заповнення роботодавцем вільних робочих місць та вакантних посад кваліфікованими кадрами є подання до державної служби зайнятості форми звітності №3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)», незалежно від місцезнаходження роботодавця, у т.ч. й через електронний кабінет роботодавця.

09:30:22 17.06.2021

Запрошуємо шукачів роботи!

Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості запрошує шукачів роботи взяти участь у міні-ярмарках вакансій, проведення яких відбудеться за адресою: м. Кропивницький, вул. Євгена Маланюка, 15, каб. 202 відповідно до графіку:

11:05:53 03.06.2021

Проєкт щодо прогнозування регіонального ринку праці

Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Фінляндією, Польщею та Естонією, для підтримки реформи професійно-технічної освіти в Україні, реалізується спільна програма «EU4Skills: кращі навички для сучасної України».

11:04:51 03.06.2021

«МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа» - мій вибір

Якщо у Вас  існує потреба у виборі або зміні професії, визначенні власних професійних інтересів, здібностей, психологічних схильностей, на допомогу приходить спеціальний онлайн-сервіс державної служби зайнятості «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа».

11:04:22 03.06.2021

Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості інформує про заходи соціального захисту населення у січні - травні 2021 року

Протягом січня - травня 2021 року на обліку в Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості перебувало 5014 безробітних громадян, з яких 62% складали жінки, 33,8% – молодь віком до 35 років,  33,7% особи, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні,  0,6% із числа внутрішньо переміщених осіб та 3,9% із числа демобілізованих військовослужбовців, які брали участь в АТО, 15,8% зареєстрованих безробітних – жителі Кропивницького району.

11:03:19 03.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь