A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Соколівська громада знову у скорботі

Соколівська громада знову у скорботі

Війна забирає кращих синів України. Соколівська громада знову у скорботі: виконуючи військовий обов’язок, загинув Юрій Юрійович Єгоров. Юрій Єгоров народився 04 січня 1996 року у Кіровограді. Навчався у Клинцівській ЗОШ Кіровоградського району. У 2014 році закінчив Кіровоградське професійно-технічне училище №8 за спеціальністю муляр, електрозварювальник ручного зварювання.  Із 2014 по 2020 роки працював зварювальником  на  металобазі «Альянс». У 2017 році одружився із жителькою с. Вишняківка Ольгою Єгоровою. Юрій став на захист нашої країни у перший день повномасштабного вторгнення — 24 лютого 2022 року. Був бойовим медиком стрілецького взводу військової частини А7343. Молодший сержант Юрій Юрійович Єгоров, відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, загинув 02 січня 2024 року в результаті мінометно-артилерійського обстрілу човна, що здійснював евакуацію поранених із населеного пункту Кринки Херсонської  області. Юрій був мужнім, добрим, щирим, привітним, працьовитим, мав дуже багато друзів. Понад усе любив Україну, батьків, дружину та синочка Богдана.  Нагороджений медаллю «Учасник бойових дій». У Героя  залишилась мати, дружина, трирічний син. Вічна пам’ять і слава Герою! Поховання відбудеться 10 січня 2024 року в селі Клинці Кропивницького району. Початок прощання о 10:30 у церкві в селі Клинці. Жителі села Вишняківка зможуть попрощатися з воїном, 10 січня о 8:40 біля будинку культури села Вишняківка за адресою: вулиця Центральна, 3, чекатиме автобус. Відправлення до села Клинці о 9:00.

14:19 08.01.2024

Шановні споживачі!

Шановні споживачі!

Комунальне підприємство «Надія» Соколівської сільської ради доводить до відома, про те, що з 1 лютого 2024 року набуває чинності скоригований тариф на послуги з централізованого водопостачання, який встановлено рішенням виконавчого комітету Соколівської сільської ради від 26.12.2023 року, 1 куб.м – 32,0 грн з ПДВ.

11:43 04.01.2024

З вірою в диво і Перемогу!

З вірою в диво і Перемогу!

Минув ще один непростий рік. Рік втрат, болю і нашої стійкості.  У війні з російським агресором за свободу нашої держави уже дуже багато синів Соколівської громади й усієї України заплатили найдорожче — життя.  Ми пережили багато втрат, але зміцнили нашу волю і стійкість. Жителі Соколівської громади були згуртовані і єдині у прагненні до Перемоги. Буквально всі — малі і старші, робітники і пенсіонери, працівники закладів освіти, культури, сільськогосподарських підприємств допомагали ЗСУ. Люди передавали нашим воїнам харчі і теплі речі, плели сітки, збирали гроші на автівки і необхідне спорядження, надавали усю допомогу, якої потребували захисники. Підтримку і допомогу від громади отримали всі вимушені переселенці, які оселилися на нашій території.  У складних воєнних умовах ми робили все можливе, щоб громада жила повноцінним життям, ремонтували і підтримували інфраструктуру у належному стані. Попри сумніви, нам вдалося реалізувати проєкт із вуличного освітлення у Миколаївці, відремонтувати дахи будинків культури в Олено-Косогорові та Івано-Благодатному, спортивний зал у школі в Іванівці, заасфальтували ділянку дороги у Соколівському, підсипали дорогу в Назарівці, виготовили ще проєкти вуличного освітлення у селах Українка, Олено-Косогорове, Шевченкове. Ми маємо непохитну віру в нашу перемогу, тож усі заклади соціальної сфери, всі об’єкти інфраструктури нам потрібні для реабілітації наших воїнів, для жителів, для розвитку громади. Соколівська громада долучилася до проєкту відбудови деокупованих населених пунктів Херсонщини “Пліч-о-пліч”. Наші фахівці допомагали відновлювати людське житло у селі Мала Олександрівка. Пишаємося і нашими дітьми, які попри війну і навчання в умовах постійних повітряних тривог, демонстрували високий рівень знань і досягнення у різноманітних учнівських конкурсах, а ще підтримували наших захисників патріотичними малюнками, збирали кошти на донати для ЗСУ. Маємо і спортивні здобутки: чемпіонат з футболу на кубок Соколівської громади, чемпіонат з волейболу, спортивні турніри на кубок наших Героїв земляків — братів Бузуляків та Миколи Жидкова. Радіємо і за наші аматорські колективи, які здобули переможні місця у міжнародних фестивалях. Звісно, участь у них вони брали онлайн, але при цьому про Соколівську громаду, про Україну почули в усьому світі.  Усе це стало можливим завдяки ЗСУ, завдяки нашим мужнім воїнам, нашим синам, чоловікам, братам, батькам, які боронять рідну землю від ворога, щоб ми тут могли жити, працювати і тримати тил заради Перемоги.   За цей рік ми стали сильнішими - у нас вистачить духовних сил вистояти і перемогти, бо добро завжди перемагає зло, а світло – темряву.  Хочу побажати усім нам не втрачати віри в диво і бути єдиними у бажанні здобути Перемогу. Хай повернуться додому всі наші воїни живі і здорові. Миру, добра, благополуччя і здоров’я кожній родині, усім нам — миру! З Різдвом Христовим! З Новим роком! Соколівський сільський голова Інна Завірюха

08:27 01.01.2024

Соколівська громада у скорботі

Соколівська громада у скорботі

У боях за визволення української землі від російських окупантів загинув ще один наш Герой-захисник, мужній боєць та земляк Мерет Алік Львович.

14:31 26.12.2023

Дорогі жителі Соколівської громади! Вітаю зі світлим святом - Різдвом Христовим!

Дорогі жителі Соколівської громади! Вітаю зі світлим святом - Різдвом Христовим!

Нехай це Різдво принесе нам те, про що мріє кожен українець – Перемогу, мир і повернення додому всіх наших захисників.  Якщо мільйони щиро вірять в нашу перемогу, то так і буде!  Бажаю усім нашим захисникам, усім жителям нашої громади міцного здоров’я, благополуччя і достатку. Хай Віфлеємський вогонь, який зійшов на українську землю, зігріє кожне серце, запалить віру в те, що наша держава відродиться. Хай Божа ласка оберігає кожного воїна, який захищає рідну землю, дарує радість і щастя кожній родині! Христос народився! Славімо його! Соколівський сільський голова Інна Завірюха

10:20 25.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь