A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Запорука стійкості захисників — підтримка тилу

Запорука стійкості захисників — підтримка тилу

Запорука стійкості наших захисників на фронті — міцний тил, який підтримує воїнів. Жителі Соколівської громади невтомно готують і відправляють посилки туди, де гаряче, адже рідну землю боронять їхні рідні і близькі.

15:55 22.01.2024

У Соколівському відбулися змагання із фізичної підготовки

У Соколівському відбулися змагання із фізичної підготовки

Відкритий чемпіонат із загальної фізичної підготовки відділення велосипедного спорту Соколівської ДЮСШ "Колос" серед юнаків, дівчат, молодших юнаків, молодших дівчат, присвячений Дню Соборності України, відбувся у Соколівському ліцеї сьогодні, 14 січня.

13:57 15.01.2024

Інформаційна кампанії до Дня Соборності України

Інформаційна кампанії до Дня Соборності України

З метою відзначення Дня Соборності України, який відзначається щорічно 22 січня відповідно до указу Президента України від 21 січня 1999 року № 42/99, та проведення відповідної інформаційної кампанії до Дня Соборності України, Міністерство культури та інформаційної політики України презентує ряд інформаційних матеріалів, а саме: – відеоролики різного хронометражу, які можна завантажити за посиланням https://f.io/2dpWXbrdу; – макети зовнішньої реклами різних форматів, які можна завантажити за посиланням https://drive.google.com/file/d/1WcmopcM7kfyFzYshF0gTxOKN-a-GZgs/view?usp=sharing.

11:55 15.01.2024

Результати проведення конкурсу на здійснення операцій зі збирання та перевезення побутових відходів на території Соколівської сільської ради

Результати проведення конкурсу на здійснення операцій зі збирання та перевезення побутових відходів на території Соколівської сільської ради

27 грудня 2023 року відбувся конкурс на здійснення операцій зі збирання та перевезення побутових відходів на території Соколівської сільської ради.  Згідно Протоколу від 27.12.2023 року №1, затвердженого виконавчим комітетом Соколівської сільської ради – Рішення від 09.01.2024 року №2, переможцем конкурсу на здійснення операцій зі збирання та перевезення побутових відходів на території Соколівської сільської ради визначено: - Лот-1 територія сіл, до якої входять села: Соколівське, Черняхівка, Новопетрівка (приватний сектор)  - ТОВ «Екостайл»;  - Лот-2 територія сіл, до якої входять: с.Соколівське (багатоквартирні будинки) - ТОВ «Екостайл». В лютому 2024 року всі домоволодіння, суб’єкти господарської діяльності, які знаходяться або проводять діяльність на території сіл Соколівське, Черняхівка, Новопетрівка, мають заключити договір на збирання та перевезення побутових відходів (далі Договір) з ТОВ «Екостайл», що є виконанням п.3.2 Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримування тиші на території Соколівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області та Закону України «Про управління відходами».  У приватному секторі та багатоквартирних будинках, де створено ОСББ, послуга надаватиметься контейнерним методом, тобто оплата за 1 контейнер. У багатоквартирних будинках, де не створено ОСББ, послуга надаватиметься контейнерним методом, але з індивідуальним договором, тобто оплата за           1 особу. За консультаціями звертатися за адресою: Кіровоградська область, м.Кропивницький, вул. Моріса Торези, буд.27. Телефон для довідок: (050)488-86-20. Офіційний сайт: ekostyle.in.ua.

09:57 12.01.2024

Шановні жителі Соколівської громади!

Шановні жителі Соколівської громади!

Зима нагадала про себе ускладненими погодними умовами. До кінця цього тижня триматимуться дуже низькі температури. Варто зважати і на підступні ракетні обстріли, які щодня здійснює ворог по території України.

11:22 09.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь