Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформує Кропивницька філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Чи можна зареєструватися у службі зайнятості, якщо є не всі документи?

Наразі Порядком 792 умови реєстрації як безробітного без повного пакету документів передбачені для внутрішньо переміщених осіб. А саме: внутрішньо переміщена особа для отримання статусу безробітного у разі відсутності документів, що підтверджують факт звільнення, подає заяву про припинення трудових відносин, справжність підпису на якій нотаріально засвідчена, або документ, що підтверджує факт припинення зайнятості (цивільно-правовий договір, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань), або відповідне рішення суду – у разі припинення трудових відносин (припинення зайнятості) у судовому порядку; розрахунковий документ (квитанція), що підтверджує надсилання зазначеної заяви роботодавцю рекомендованим листом з описом вкладення (за можливості).

13:35:39 25.04.2022

Результати проєкту EU4Skills: рівень підготовки випускників за професіями металообробки та машинобудування

У попередньому матеріалі проєкту EU4Skills йшла мова про зайнятість випускників закладів професійної (професійно-технічної) освіти за професіями металообробки та машинобудування. У даному матеріалі надається інформація про рівень підготовки таких випускників.

10:30:38 25.04.2022

Реалізація урядової програми працевлаштування вимушених переселенців

На підставі постанови Кабінету Міністрів України 282-р від 12 квітня 2022 року уряд своїм розпорядженням виділив з резервного фонду Держбюджету 200 млн грн на виплату роботодавцям компенсації за працевлаштованих внутрішньо переміщених осіб. Відповідний механізм сприятиме відновленню економічної  активності, підтримці вимушених переселенців та запобігатиме безробіттю.

08:05:30 25.04.2022

Який розмір допомоги по безробіттю?

Розмір допомоги по безробіттю залежить, зокрема, від страхового стажу особи та тривалості безробіття, доходу (грошового забезпечення), статті звільнення (припинення останнього виду зайнятості) і не може перевищувати чотирикратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом (зараз це 9 924 грн).

08:03:34 25.04.2022

На Кіровоградщині є потреба в трактористах

На сьогодні сільгосппідприємства області потребують 41 працівника за професіями «Тракторист» та «Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва».

08:02:33 25.04.2022

Які зміни внесено до порядку компенсації витрат на оплату праці переселенців?

Днями на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у Фейсбук під рубрикою “Електронний кадровий клуб” була розміщена низка матеріалів щодо Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2022 № 331.

13:15:00 22.04.2022

Результати проєкту EU4Skills: зайнятість випускників за професіями металообробки та машинобудування

У попередньому матеріалі по проєкту EU4Skills, розміщеному на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у Фейсбук, йшлося про випускників – верстатників. Наразі буде наведена інформація про зайнятість випускників за професіями металообробки та машинобудування.

13:14:08 22.04.2022

Копії яких документів необхідно надати в центр зайнятості для реєстрації як безробітного?

Згідно з пунктом 17 Порядку 792, для надання статусу безробітного особа, яка шукає роботу, подає до центру зайнятості, який обирає для обслуговування, заяву про надання статусу безробітного (у тому числі засобами електронної ідентифікації) та пред’являє:

13:11:34 21.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь