Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформує Кропивницька філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Щодо яких працівників можуть компенсуватися роботодавцям витрати на оплату праці?

Відповідно до пункту 2 Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2022 № 331, компенсація витрат  надається роботодавцю за кожну працевлаштовану особу на умовах строкового або безстрокового трудового договору (контракту), гіг-контракту, зокрема за сумісництвом.

09:30:12 12.04.2022

Компенсація для роботодавців: хто може отримати державну фінансову підтримку

Постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року № 331 затверджено Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб унаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні. Зазначеним порядком передбачено наступне.

09:27:07 12.04.2022

Про форми зайнятості випускників

Як уже було зазначено в попередніх матеріалах, на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у Фейсбук розміщується додаткова інформація до комплексного звіту “Ринок праці Кіровоградської області. 2021”, опрацьована навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти в області. Наразі буде йти мова про форми зайнятості випускників закладів професійної (професійно-технічної) освіти 2020 року.

09:24:51 12.04.2022

Чи можна отримати статус безробітного в період воєнного стану за допомогою порталу Дія?

Відповідно до норм Закону України “Про зайнятість населення”, статус безробітного надається громадянам за їх особистою заявою (у тому числі поданою засобами електронної ідентифікації) у разі відсутності підходящої роботи з першого дня реєстрації у центрі зайнятості. На період воєнного стану Кабінет Міністрів України постановою від 19.03.2022 № 334 визначив окремі особливості реєстрації безробітних. Ці особливості стосуються, у тому числі, процедурних питань реєстрації безробітних в електронній формі за допомогою засобів Єдиного державного вебпорталу електронних послуг (порталу Дія).

09:23:30 12.04.2022

Стати барменом легко: звертайтесь до служби зайнятості

Вам подобаються професії, які приваблюють легкістю та позитивом? Ви ініціативний і педантичний? Пропонуємо вам за сприяння служби зайнятості здобути професію «Бармен». Ми навчимо вас не тільки готувати класичні коктейлі, а  й створювати необхідну атмосферу, аби кожен, хто прийшов у заклад, зміг відчути себе майже «як вдома». 

08:08:57 12.04.2022

За яких умов роботодавці можуть отримати компенсацію витрат на оплату праці переселенців?

Відповідно до пункту 2 Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб унаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2022 № 331, компенсація витрат  надається роботодавцю за умов:

08:07:35 12.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь