Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформує Кропивницька філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Отримай багатопрофільну будівельну професію за підтримки служби зайнятості

23 грудня 2021 року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання безробітних громадян за професією «Робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків». Курс навчання триватиме 5,5 міс.  

13:48:44 17.12.2021

Звітуємо про виконання квоти з працевлаштування: що треба знати?

Статтею 14 Закону України “Про зайнятість населення” визначено категорії громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню (учасники бойових дій; окремі категорії молоді та батьків з дітьми; діти-сироти; особи передпенсійного віку; особи, звільнені після відбуття покарання або примусового лікування; особи, яким виповнилось 15 років та які за згодою одного з батьків можуть, як виняток, прийматися на роботу).

15:06:27 13.12.2021

«Електронна» служба зайнятості

Ви потребуєте певної інформації у сфері зайнятості населення чи здійснюєте добір працівників? Скористайтесь Інтернет-ресурсами державної служби зайнятості, яка має найбільшу базу можливостей – адже це і  зручний та швидкий пошук вакансій та резюме по всій Україні,  і електронні кабінети для клієнтів служби зайнятості, також можливість подання роботодавцями звітності в режимі онлайн, аналітична та статистична інформація про ринок праці тощо.

12:39:17 09.12.2021

Ситуація на ринку праці мовою цифр

Ситуація на ринку праці Кропивниччини характеризується постійним попитом на професіоналів (19,1%), на фахівців (10,9%), на працівників сфери торгівлі і послуг (7,9%), на кваліфікованих робітників з інструментом (28,4%) та на робітників з обслуговування, експлуатації і контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування і машин (16,3%).

09:42:00 02.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь